Friday, June 5, 2009

Spice Diamond

Ka minust sai uudishimu võitu, võit langes kokku hea juhusega ja "legaalne kanep" ongi nüüd proovitud. Kuigi ta vist de jure enam nii legaalne ei olegi.

Üks sõber ostis. Pool tundi pärast helistamist olevat auto akna all olnud ja tehing oli kulgenud ausalt ja ebamugavusteta. 4-grammine kotike maksab 600. Võrdluseks, kui sa õigeid inimesi ei tea, võib sama palju maksta ka 2 grammi kanepi eest.

Kuigi suitsetasime võrdlemisi suurest, plastpudelist tehtud "bongist", oli toss kurgule palju käredam kui kanep - umbes selline tunne nagu suitsetaks lõket. Tajusin üsna järsku meeleseisundimuutust ja see seisund ei olnud minu meelest just üleliia sarnane kanepipilvele. Ta oli ikka midagi muud. Tripp - jah, ma tõepoolest nimetaksin seda tripiks -, tripp algas puhtfüüsiliste tajude muutustest ja imelikust suminast kogu kehas, mis läks varsti üle üsna intensiivseks mindtripiks. Jälle üks uus reaalsuse tajumise viis, mis esialgu oli väga huvitav, aga siis tuli mul meelde, et ma pean 15 minuti pärast ära minema ja ühe inimesega kokku saama ning see mõte jäi üsna vastikult painama kuniks ma kohtumise edasi lükkasin. Pean tunnistama, et vahepeal soovisin, et ma ei oleks seda kraami suitsetanud. Esimene viga oli vist selles, et ma suhtusin Spice'i liiga kergekäeliselt, ei olnud ennast ette valmistanud - ootasin mingit väga nõrka kanepitaolist stone'i mille ajal saan rahulikult oma asjade ja mõtetega edasi tegeleda, aga mind "ründas" hoopis midagi muud. Kogu see kogemus meenutas mulle seda, kui ma esimest! korda kanepit suitsetasin - kõik oli uus, naljakas ja ka natuke hirmus ning ma ei tundnud ennast täielikult kontrollis olevat. Mul oli juba täiesti meelest läinud, mis tunne on midagi uut teha - kanepit olen nüüdseks nii palju suitsetanud, et valitsen seda seisundit enda arvates üsna hästi.

Praegu, umbes 6 tundi hiljem, tunnen ikka veel kergeid järelmõjusid ja ma vist ei kirjuta hetkel eriti ladusalt.

Kokkuvõtteks, oli huvitav ja - tänu heale seltskonnale - ka päris tore, aga väga tihti ma seda kraami ikkagi ei suitsetaks. Ise kindlasti ei hakka ostma, võib-olla kui seltskonnas suitsetatakse, teeksin veel kaasa.

Erowid väidab, et Spice'i mõjuvõime on tingitud sünteetilistest kannabinoididest CP-47,497 homologue, JWH-018 ja HU-210. Wikipediast võib välja lugeda, et Spice võib sisaldada ka salviat (mis on täiesti omaette teema) ja hawaian baby woodrose'i (mis sisaldab LSA'd - LSD-sarnast ainet). Ma peaaegu, et usun mõlemat.

P.S.
Pean vajalikuks veel öelda, et lõppkokkuvõttes ma ei soovita seda. Kanep on kindlasti riskivabam valik - keegi ei tea ju tegelikult Spice'i ja tema pikemaajaliste järelmõjude kohta midagi täpset.

11 comments:

Piret Karro said...

miks mingi sünteetiline laborikraam on legaalne ja looduslik mitte? o.o

Üks Kõik said...

puhas rumalus on selles süüdi

Anonymous said...

Pole ju legaalne. Määratletud ravimina ja keelatud.

Kuigi legalize.ee lehel väidetakse, et ükski aine koostises ei kuulu ravimite nimekirja.

Huvitav, kas selle high tekitavad need taimed või siis ikka sünteesitud kannabinoidid?

Anonymous said...

Otsisin just netist Spice Diamondi kohta infot ja sattusin siia blogi peale. Sain targemaks ja külastan ka edaspidi Teie blogi! :)

Anonymous said...

see ei ole üldse nii hull asi , kamm ei ole just sama jahh mis kanepil aaga naljakas on ikka midagi uut ja nii õelda looduslikku proovida ,mulle meeldis aaga kanep on ikkka etem ;)

Anonymous said...

Keegi sellisest kraamist nagu ak 47 teab midagi? See ka vast mingi spaiss. Paar korda olen ostud ja päris korralikult kammib, aga mitte midagi ei tea sellest

Anonymous said...

Ak 47 on kanep. Amsterdamis sai ära proovitud. Lõi nagu haamriga pähe. Püsti-pikali tsükkel kestis päris kaua. Päris hea kraam oli.

Anonymous said...

Neid Spice on nii palju. Päike, Ak 47, ibiza jne . Õldiselt seda üle 2-3 mahvi ei tehtagi. Haiseb nagu tõsiselt halvasti. Aga trip on väga hull eriti kui seda liita kleepsuga(Happega). Aga see selleks..
Aga Spicel on ka suur risk. On nähtud kus vajutakse kokku ka 2 mahvist ja oksendatakse.
Seega ei tasu eriti seda kõrvetada.

Anonymous said...

Väga huvitav blogi, kiidan! Palju head lugemist ja äratundmisrõõmu.

Kuid Tulevastele lugejatele ja huvilistele ütleks hoiatuseks kindlasti, et spice võib endast tervisele vägagi reaalset ohtu kujutada. Olen lugenud lugusid, kus inimesed on trippides südamerikke tõttu surnud ja omal on ka paar kohutavat kogemust. Kui bad tripid kõrvale jätta, siis ükskord hakkas süda nii kiiresti peksma, et ma ei usu, et see on kunagi nii kõvasti üldse tagunud. Ja mis hullem- umbes 48h jooksul pärast trippi jättis mu süda iga mõne minuti järel löögi vahele. Seda tunnet on raske kirjeldada, aga kui see juhtub, saad aru. Kuna olin (vist) veel alaealine ka, ei julenud arstide poole ka pöörduda, lootsin, et läheb üle. Läkski, kuid kõigi nende tundide vältel lubasin omale sadu kordi, et seda asja enam ei puuduta, ja pole sellest ajast puutunud ka, sai lõpp ära antud.
Kuid endal ja sõpradel on olnud selliseid naljakaid kokkupuuteid selle ak'ga, et tõmbad terve gripi ära, võibolla saab kuskil 10-15 korda teha(oleneb kaha suurusest muidugi, aga palju ei jaksa- halb maitse ajas vahel lausa öökima), ja 15 korrast 14 on nagu tavalisest vb lahjemgi kanepitripp ja siis üks nendest, vahel esimene, vahel viimane, on nii võimas, et ükski kanepitripp pole kunagi sellisel viisil pead segi ajanud, kuid kergelt meenutas samuti kõige esimesi kokkupuuteid kanepiga. Kuigi olen igapäevane suitsetaja, pole kunagi savust nii tugevaid parakaid kogenud, samuti pole kunagi kanepi pärast õnnest nutnud vms. Samas mäletan, et enamus kordi oli emotsioon ikkagi negatiivne- kahetsesid, et tegid ja ootasid, et üle läheks.
Kiriks toril oli kord, kui sai vist 2 kaha järjest tõmmatud pärast pikka päeva. Võitlesin kaua hirmuga vahele jääda uimastatuna garaažist tuppa tulles. Lõpuks helistasin sõbrale ja rääkisin talle olukorra ära, lootes aega võites ja sellest rääkides rahuneda. Järgnes võibolla üks veidramaid kogemusi elus, kus ma lihtsalt värisesin pikali u. pool tundi võimetuna oma keha liikumist mingilgi määral kontrollida. Kui Spice või salvia videoid internetis vaadata, tundub see isegi päris tavaline. Vedas, et kedagi kodus polnud, oleks vist kohe wismarisse maoloputusse saadetud. Pärast kõike seda tuli reaalsustaju vaikselt tagasi, kergitasin oma pead mõeldes, et kus ma üldse olen, peaks koju minema nüüd. Üllatuseks avastasin, et olin terve see aeg oma voodis olnud. Sellest kõigest oli pärast väga vähe mälestusi.
Igal juhul väga veider asi, ja kuigi ta tundub huvitav, mäletan, et kahetsesin pea alati, kui tegin.

Üks Kõik said...

Tänud, anonüümne, huvitavate kogemuste jagamise eest!

Anonymous said...

Teab keegi kus miskit nr-i ?